Bij ‘In Spe, verloskundigenpraktijk Rijssen’ kun je vertrouwen op de kennis en persoonlijke aandacht.

Jorien Wapperom – Oude Avenhuis

“Ik ben 32 jaar, getrouwd met Guido en moeder van twee kinderen: Liz van 4 en een zoontje Cas van 1. Ik ben als jongste van het gezin opgegroeid in Wierden. Van jongs af aan wist ik al dat ik in de zorg wilde werken. Via een klasgenoot op het vwo ben ik bij de open dag van de opleiding Verloskunde gaan kijken. En direct wist ik: dat wil ik!

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Groningen. Sinds 2008 werk ik als verloskundige en sinds 2010 ook als echoscopiste.

Lees meer

Ik heb bij verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt. Na omzwervingen in Deventer en Almere ben ik sinds 2016 weer terug in Wierden.

Myriam ontmoette ik in 2016, toen we beiden in dezelfde verloskundigenpraktijk als waarneemster werkten. Myriam vertelde me dat ze haar eigen praktijk wilde starten in de gemeente Rijssen-Holten. Ik was meteen enthousiast! Samen hebben we het plan uitgewerkt. En sinds mei 2017 maken we deze plannen waar met onze praktijk: ‘In Spe, praktijk voor verloskunde’.

Tijdens mijn beide zwangerschappen, bevallingen en kraamperiode heb ik zelf ervaren hoe fijn het is om professionele begeleiding te hebben van mensen die precies begrijpen wat jij meemaakt. En dat is precies wat ik jou ook wil bieden!”

jorien-in-spe

Myriam Wolters

“Ik ben Myriam, 26 jaar oud en woon in Rijssen. Ik ben opgegroeid in een gezin met vier kinderen waarvan ik de oudste ben.

Na mijn vwo heb ik gestudeerd aan de Verloskunde Academie in Groningen. Direct daarna heb ik ook mijn echoscopiediploma behaald en ben ik als waarneemster aan de slag gegaan bij verloskundigenpraktijken door heel Nederland. Uiteindelijk ben ik teruggekomen in het mooie Twente. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in Nijverdal gewerkt.

Lees meer

Al tijdens mijn studie had ik de droom om een eigen verloskundigenpraktijk te beginnen. Mijn ervaring bij verschillende praktijken in Nederland heeft me daarop voorbereid. Ik heb een duidelijke visie op de verloskundige zorg ontwikkeld. “Persoonlijke begeleiding en korte lijntjes met jou als zwangere én met andere zorgverleners vind ik erg belangrijk.”

myriam-wolter-in-spe

Eline Jansink

Mijn naam is Eline Jansink. Vanaf januari 2018 ben ik Myriam en Jorien komen versterken in hun team. Ik ben 24 jaar, geboren en getogen in Hengelo. Voor mijn studie tot verloskundige heb ik in Groningen gewoond, waar ik ook een tijdje gewerkt heb. Nu is het tijd voor mij om terug te keren naar het mooie Twente. Ik zie daar erg naar uit.
Het is voor mij een voorrecht jullie te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode. Als verloskundige vind ik het belangrijk dat jullie de aandacht krijgen die jullie nodig hebben. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten.

eline

Persoonlijk kennismaken?

Wil je meer weten over ons, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

We hopen natuurlijk dat je een goede zwangerschap tegemoet gaat.

Mocht je tijdens je zwangerschap toch klachten krijgen dan kunnen we je door onze samenwerking met de fysiotherapeuten snel en adequaat doorverwijzen.

  • Algemene fysiotherapie
  • Bekkenbodemfysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie
  • ZwangerFit en MamaFit
  • MamaPapacafe