Ons team

Maak kennis met jouw verloskundigen

Jorien Wapperom – Oude Avenhuis

“Ik ben 33 jaar, getrouwd met Guido en moeder van twee kinderen: Liz van 4 en een zoontje Cas van 1. Ik ben als jongste van het gezin opgegroeid in Wierden. Van jongs af aan wist ik al dat ik in de zorg wilde werken. Via een klasgenoot op het vwo ben ik bij de open dag van de opleiding Verloskunde gaan kijken. En direct wist ik: dat wil ik!

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Groningen. Sinds 2008 werk ik als verloskundige en sinds 2010 ook als echoscopiste.

Meer lezen
Jorien Wapperom – Oude Avenhuis

Myriam Wolters

“Ik ben Myriam, 27 jaar oud en woon in Rijssen. Ik ben opgegroeid in een gezin met vier kinderen waarvan ik de oudste ben.

Na mijn vwo heb ik gestudeerd aan de Verloskunde Academie in Groningen. Direct daarna heb ik ook mijn echoscopiediploma behaald en ben ik als waarneemster aan de slag gegaan bij verloskundigenpraktijken door heel Nederland. Uiteindelijk ben ik teruggekomen in het mooie Twente. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in Nijverdal gewerkt.

Meer lezen
Myriam Wolters

Eline Jansink

Mijn naam is Eline Jansink. Vanaf januari 2018 ben ik Myriam en Jorien komen versterken in hun team. Ik ben 24 jaar, geboren en getogen in Hengelo. Voor mijn studie tot verloskundige heb ik in Groningen gewoond, waar ik ook een tijdje gewerkt heb.

Meer lezen
Eline Jansink