Aanmelden

Welkom bij In Spe, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
Om je aan te melden kan je onderstaand formulier gebruiken. De velden met een sterretje zijn verplicht.
Heb je nog vragen of is iets onduidelijk? Je kan ons altijd bellen!
Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Belangrijke informatie

Bij spoed kan je ons altijd bereiken op ons spoednummer 06 21 90 08 90. Je krijgt dan meteen de dienstdoende verloskundige aan de telefoon.

Voor niet spoedeisende vragen of het maken van een afspraak zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 – 17.00. Je kan ons hiervoor bereiken op telefoonnummer 0548 – 745614.

Buiten deze werktijden kun je je bericht inspreken op ons antwoordapparaat. Spreek duidelijk je naam, telefoonnummer en eventueel het moment waarop je graag teruggebeld wil worden in. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Voorbereiding op de eerste afspraak

Als voorbereiding op de eerste afspraak vragen wij je de vragenlijst, die wij met de aanmeldbevestiging meesturen, in te vullen en aan ons te mailen. Deze vragenlijst kun je thuis samen met je partner invullen.

Tijdens de eerste controle zullen wij met jullie de prenatale screening (testen op aangeboren afwijkingen bij het kindje) bespreken. Je kan je hierop alvast voorbereiden door de site www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl door te lezen.

Alvast bedankt voor je aanmelding. Wij wensen jullie een fijne en voorspoedige zwangerschap toe!

 

25% korting op cursus Zwangerfit voor cliënten van In Spe.

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven.

Bij een gezonde leefstijl hoort natuurlijk beweging. Door de cursus ZwangerFit te volgen bij Fysiotherapie Koninginneweg leer je op de juiste manier te bewegen.

De cursus ZwangerFit bestaat uit een intake en 10 lessen. De lessen worden ingevuld met de volgende onderdelen:

  • Warming-up en cardio (ter ondersteuning van je conditie).
  • Oefeningen gericht op het versterken van spieren in het lichaam met als focus gebied de versterkingen, stabilisatie en coördinatie van het bekken en de bekkenbodem.
  • Cooling-down door middel van ontspannings- en ademhalingsoefeningen.

Tijdens de lessen wordt er informatie gegeven over diverse onderwerpen die betrekking hebben op zwangerschap en bevalling. Ook zal de fysiotherapeut in samenwerking met een verloskundige van In Spe een partneravond verzorgen waarin alle ins- en outs van de zwangerschap en de bevalling worden besproken.

Zwanger? Meld je dan nu aan of bel ons op 0548-745614.