Ons team

Maak kennis met jouw verloskundigen

Jorien Wapperom – Oude Avenhuis

“Ik ben 33 jaar, getrouwd met Guido en moeder van twee kinderen: Liz van 4 en een zoontje Cas van 1. Ik ben als jongste van het gezin opgegroeid in Wierden. Van jongs af aan wist ik al dat ik in de zorg wilde werken. Via een klasgenoot op het vwo ben ik bij de open dag van de opleiding Verloskunde gaan kijken. En direct wist ik: dat wil ik!

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Groningen. Sinds 2008 werk ik als verloskundige en sinds 2010 ook als echoscopiste.

Ik heb bij verschillende verloskundigenpraktijken gewerkt. Na omzwervingen in Deventer en Almere ben ik sinds 2016 weer terug in Wierden.

Myriam ontmoette ik in 2016, toen we beiden in dezelfde verloskundigenpraktijk als waarneemster werkten. Myriam vertelde me dat ze haar eigen praktijk wilde starten in de gemeente Rijssen-Holten. Ik was meteen enthousiast! Samen hebben we het plan uitgewerkt. En sinds mei 2017 maken we deze plannen waar met onze praktijk: ‘In Spe, praktijk voor verloskunde’.

Tijdens mijn beide zwangerschappen, bevallingen en kraamperiode heb ik zelf ervaren hoe fijn het is om professionele begeleiding te hebben van mensen die precies begrijpen wat jij meemaakt. En dat is precies wat ik jou ook wil bieden!”